Magnin & Schipper, sinds 1957

Magnin & Schipper is in 1957 opgericht door 2 vrienden, Ebi Magnin en Charles Schipper.

In eerste instantie werd gestart met de productie van huisnummerborden en kentekenplaten. Zij waren een van de eersten in Nederland met een RDW-certificering voor het maken van kentekenplaten. Zij deden dit in een klein pandje aan de Schoonoordstraat in Rotterdam.

Uitgegroeid tot full-service bedrijf

Na tientallen jaren van stipte levering, service, productontwikkeling en het volgen van technologische ontwikkeling is het bedrijf gegroeid tot een leverancier van veel, heel veel meer producten.

 

Die uitbreiding zorgde er uiteraard voor dat het 'pijpenlaatje' waarin gestart werd niet groot genoeg meer was. Magnin & Schipper is toen verhuisd naar het bedrijfsterrein op de Veilingweg in Rotterdam. Kort daarna werd ook een tweede, aangrenzend, pand operationeel om meerdere graveermachines te huisvesten.

Uitgebreide ervaring en expertise

Komt u gerust eens langs op Veilingweg 6-8 in Rotterdam om te bespreken of wij uw idee om kunnen zetten in een product. Magnin & Schipper is nog steeds een familiebedrijf met enkele werknemers die al jarenlang in dienst zijn. Door deze ervaren mensen en hun expertise zult u merken dat wij kwaliteit en betrouwbaarheid kunnen garanderen en dat we zeer flexibel zijn.

 

Neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

 

Magnin & Schipper is aangesloten bij de Vereniging Graveren & Sign.

Vereniging Graveren en Sign

(klik op het logo om de website van VGS te bezoeken)

Adresgegevens

Bettoweg 40

3125 AB Schiedam

Tel: 010 2131082

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag: 08:00 - 17:00 uur

Vrijdag: 08:00 - 15:00 uur

Zaterdag en zondag: Gesloten